top of page
Screenshot_2024-01-23-11-00-13-682_com.facebook.katana-edit.jpg

Historien om Slamson

Historien om vårt familjeföretag är en resa som sträcker sig över fyra årtionden, präglad av engagemang, utveckling och en stark passion för att möta behoven hos våra kunder.

Vad som med en traktor började småskaligt år 1982 som en kompletterande verksamhet till minkfarmningen, har vuxit till något mycket större.

Genom årens gång har vi inte bara förändrats, vi har också utvecklats på otaliga sätt. År 2010 grundades Ab Slamson Oy, en viktig milstolpe som markerar vår övergång till en formell och väletablerad verksamhet. Idag är vi en stolt och pålitlig partner för våra kunder när det gäller all slags flytande avfall. Våra rötter är djupt rotade i Nykarleby men vårt arbete har blivit en del av hela landskapet.

Vår mest värdefulla tillgång är våra medarbetare - pålitliga individer som utgör ryggraden i vår organisation. Deras kompetens och engagemang möjliggör för oss att utföra våra uppdrag på ett effektivt och kunnigt sätt. Tillsammans strävar vi efter att överträffa förväntningarna och leverera resultat som talar för sig själva.

Vårt mål är enkelt och tydligt - nöjda kunder. Vi sätter våra kunders behov och önskemål i fokus och strävar till att överträffa deras förväntningar varje gång. Det är den drivkraften som har lett oss genom åren och som fortsätter att inspirera oss att leverera på bästa sätt.

Välkommen att ta del av vår verksamhet, där pålitlig service och kundnöjdhet alltid är i centrum.

bottom of page