top of page
Screenshot_2024-01-23-11-00-13-682_com.facebook.katana-edit.jpg

Slamsonin historia

Perheyrityksemme historia on neljän vuosikymmenen mittainen matka, jolle on ominaista sitoutuminen, kehitys ja vahva intohimo asiakkaiden tarpeiden täyttämiseen.

 

Se, mikä alkoi pienestä traktorista vuonna 1982 minkkitarhausta täydentävänä toimintana, on laajentunut paljon.

 

Vuosien varrella olemme paitsi muuttuneet, myös kehittyneet lukemattomin tavoin. Vuonna 2010 perustettiin Ab Slamson Oy, mikä on tärkeä virstanpylväs, joka merkitsee siirtymistä viralliseksi ja vakiintuneeksi yritykseksi. Nykyään olemme asiakkaidemme ylpeä ja luotettava kumppani kaikenlaista nestemäistä jätettä. Juuremme ovat syvällä Uudessakaarlepyyssä, mutta työmme ulottuu koko maiseman.

Arvokkain resurssimme on henkilöstömme - luotettavat henkilöt, jotka muodostavat organisaatiomme selkärangan. Heidän osaamisensa ja omistautumisensa ansiosta voimme suorittaa toimeksiannot tehokkaasti ja ammattitaidolla. Yhdessä pyrimme ylittämään odotukset ja tuottamaan tuloksia, jotka puhuvat puolestaan.

Tavoitteemme on yksinkertainen ja selkeä - asiakastyytyväisyys. Keskitymme asiakkaidemme tarpeisiin ja toiveisiin ja pyrimme joka kerta ylittämään heidän odotuksensa. Tämä on se liikkeellepaneva voima, joka on ohjannut meitä vuosien varrella ja innostaa meitä edelleen toimimaan parhaalla mahdollisella tavalla.

Tervetuloa tutustumaan yritykseemme, jossa luotettava palvelu ja asiakastyytyväisyys ovat aina keskiössä.

bottom of page